Taitei taranesti - 1 kg

Ingrediente
faina ­ 750 g
oua ­ 8 bucati
sare dupa gust

Mod de preparare

Faina se cerne într­un vas. Ouale se sparg si se adauga la mijloc, laolalta cu sarea dizolvata în cca 100 ml apa. Se amesteca pentru omogenizare si se obtine un aluat de consistenta moale. Acesta se împarte în 4­6 bucati si se taie fasii, în functie de preparatul la care este folosit. Taiteii obtinuti se scutura de faina si se pastreaza la loc uscat. Se fierb în supe, ciorbe, etc.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Aluat de placinta cu mere,nuci sau branza de vaca Aluat de placinta cu mere,nuci sau branza de vaca

Ingrediente1 pahar mare (de apa) cu faina1 pahar mic (de vin ) cu smantana1 ou intreg1 lingurita zahar pudraMod de preparareSe face un aluat si se intinde cu sucitorul de marimea unui deget. Separat: 1 pahar mare de faina, un pahar mic cu untura, margarina…

Foi pentru prajituri Foi pentru prajituri

Ingrediente3 oua intregi7 linguri ulei7 linguri zahar1 lingura amoniac1 lingura otetfaina cat cuprindeMod de preparareSe freaca ouale cu uleiul, se adauga zaharul, amoniacul, otetul si apoi faina. Se imparte in 5 foi care se coc pe dosul tavii. Se pudreaza…

Director de firme

Dictionar culinar