Tortilla de patatas cu spanac

Ingrediente
4 oua
500 g spanac
o mana de branza rasa
2 catei de usturoi
sare, piper, ulei

Mod de preparare

Se toaca marunt spanacul si se "trage" prin ulei impreuna cu doi catei de usturoi. Eu am folosit spanac congelat, spanacul proaspat se opareste si se toaca marunt.

Cand este gata spanacul, se lasa la racorit dupa care se amesteca cu ouale batute (la fel ca la tortilla de patatas), sare, piper si branza rasa.
Se pune la copt in tigaie si cand s-a coagulat oul pe partea inferioara se intoarce
Tortilla se mananca in sandvich-uri din paine baguette unsa cu rosie, ulei de masline si sare.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar