Ciuperci la gratar

Se servesc singure, ca aperitiv, sau impreuna cu garnitura de orez.

Ingrediente
500 g ciuperci
4 linguri margarina vegetala
1 lingura patrunjel verde tocat
1 lingurita zeama de lamaie
sare, piper

Mod de preparare
Ciupercile se curata, se taie cotoarele, se spala. Palariile ciupercilor se pun pe o tava bine unsa sau direct pe gratar, cu gura in sus. Se baga in fiecare palarie putina zeama de lamaie. Din margarina, patrunjel, sare, piper se prepara o marinata care se toarna, cu lingurita, in fiecare ciupercuta, dupa ce zeama de lamaie s-a imbibat in ele. Se prajesc in continuare pana se patrund bine. Se servesc singure, ca aperitiv, sau impreuna cu garnitura de orez si salata verde, ori salata de castraveti si rosii.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Drob de ciuperci Drob de ciuperci

Ingrediente1 cana cu orez fiert in 2 cani cu apal/2kg ciuperci calite cu o ceapaSe amesteca cu orezul si se adauga:1 cana nuci macinate1/2cana faina2-3 linguri pasta de rosii sau 1 cana bulion1 cana pesmetpatrunjel1 lingura vegeta1 lingura busuioc uscatcoriandru…

Drob de fasole Drob de fasole

Ingrediente3 cani de fasole fiarta2-3 cepe taiate marunt2 ardei grasi taiati marunt2 linguri de ulei6 linguri de faina2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine1/2linguri busuioc sau tarhon4-5 catei usturoi1/2 lingurite sare1 cana bulionMod…

Director de firme

Dictionar culinar