Pate de linte

Lintea se poate prepara rapid si usor si este plina de valori nutritionale. Lintea absoarbe cu usurinta aromele altor ingrediente alaturi de care se prepara.

Ingrediente
1 punga de linte (500 g)
2-3 cepe mari
3 oua fierte
150 ml ulei

Mod de preparare
Se fierbe o punga de linte(500 g), si se lasa sa se scurga bine in sita. Se da prin masina de tocat, sau se mixeaza in robot. Separat se calesc 2-3 cepe mari.Se adauga si acestea in robot, impreuna cu 3 oua fierte tari. Pentru gust se sareaza cu vegeta.La sfarsit se pun 150 ml ulei. Se mixeaza pana totul devine o pasta omogena.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar