Rosii umplute cu vinete

Ingrediente
4-5 rosii mari, 1-2 catei de usturoi, ulei, 1 vinata, patrunjel, sare

Mod de preparare

Se scobesc rosiile si se presara inauntru cu sare. Se taie vinetele cubulete si se prajesc in ulei impreuna cu miezul rosiilor trecute prin sita si cu usturoiul pisat. Se umplu rosiile, se stropesc cu ulei, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Drob de ciuperci Drob de ciuperci

Ingrediente1 cana cu orez fiert in 2 cani cu apal/2kg ciuperci calite cu o ceapaSe amesteca cu orezul si se adauga:1 cana nuci macinate1/2cana faina2-3 linguri pasta de rosii sau 1 cana bulion1 cana pesmetpatrunjel1 lingura vegeta1 lingura busuioc uscatcoriandru…

Drob de fasole Drob de fasole

Ingrediente3 cani de fasole fiarta2-3 cepe taiate marunt2 ardei grasi taiati marunt2 linguri de ulei6 linguri de faina2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine1/2linguri busuioc sau tarhon4-5 catei usturoi1/2 lingurite sare1 cana bulionMod…

Director de firme

Dictionar culinar