Salata de cartofi cu sos de mustar

Ingrediente
500 g cartofi, 1 ceapa mica tocata, 1 lingurita otet, sare, piper, 2 linguri ulei, 3 lin guri mustar

Mod de preparare

Garnitura: 5o g masline (1 ou fiert tare). Se fierb cartofii in coaja, se curata reci si se taie felii. Se adauga ceapa tocata, sare si piper; se dilueaza mustarul cu ulei si otet. Se toarna peste cartofi si se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 min. inainte de a se servi. Se garniseste cu masline sau cu un ou fiert tare, curatat de coaja si taiat felii.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Drob de ciuperci Drob de ciuperci

Ingrediente1 cana cu orez fiert in 2 cani cu apal/2kg ciuperci calite cu o ceapaSe amesteca cu orezul si se adauga:1 cana nuci macinate1/2cana faina2-3 linguri pasta de rosii sau 1 cana bulion1 cana pesmetpatrunjel1 lingura vegeta1 lingura busuioc uscatcoriandru…

Drob de fasole Drob de fasole

Ingrediente3 cani de fasole fiarta2-3 cepe taiate marunt2 ardei grasi taiati marunt2 linguri de ulei6 linguri de faina2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine1/2linguri busuioc sau tarhon4-5 catei usturoi1/2 lingurite sare1 cana bulionMod…

Director de firme

Dictionar culinar