Paste cu 4 feluri de brinza

Ingrediente
paste scurte spiralate, cas ras, cascaval ras, brinza de vaci, brinza topita afumata, oua, putina smintina,  marar, sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera de la gust la gust in functie de ce gust vreti sa predomine.

Mod de preparare

Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Cind veti simti mirosul si aveti limba de un cot de pofta pastele sint gata. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt iar amestecul de brinzeturi vor da un gust deosebit acestor paste.
Servire: Aceste paste pot fi servite calde sau reci pe post de aperitiv sau de felul 2.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente:250 g ciuperci champignons, mici 1 ceapa 3 l.s. unt 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt 500 g rosii taiate bucati (din conserva) piper negru macinat putin zahar 400 g spaghetti 3 l.s. parmezan proaspat ras sareMod de preparare: Ciupercile…

Paste cu dovleac Paste cu dovleac

Ingredientejumatate de punga(cutie) paste de orice fel400g dovleac galben taiat cubulete60g unt1 ceapa tocata1 catel mai mare de usturoi tocat foarte maruntpatrunjelsare,piper3-4 felii branza topita cedaro lingura parmezan rasMod de prepararePastele…

Director de firme

Dictionar culinar