Rulada cu branza

Ingrediente
faina ­ 500 g
untura ­ 50 g
branza telemea ­
800 g oua ­ 6 bucati
gris ­ 100 g
smantana ­ 100 g
ulei ­ 50 ml
sare dupa gust

Mod de preparare

Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana, grisul si 3 oua. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se framanta o coca de consistenta potrivita, care se lasa în repaos cca 20 de minute. Coca se unge cu ulei, se împarte în 2 bucati si se întinde foi subtiri pudrate cu faina. Pe foi se aseaza compozitia de branza si se ruleaza.
Rulourile obtinute se aseaza în tava unsa cu ulei, se ung la suprafata cu ou batut si se pun în cuptor.
Dupa cateva minute se portioneaza si se serveste cald sau rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar