Crochete din ou cu sos tartar 10 portii

Ingrediente
sos tartar 600
g lapte 600 ml
margarina ­ 100 g faina ­ 350 g
oua ­ 3 bucati oua ­ 5 bucati
piper macinat dupa gust
oua ­ 3 bucati faina ­ 75 g
pesmet 300 g
usturoi 200 g
sare dupa gust

Mod de preparare

Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata si se taie în bucati mari. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara sosul tartar conform retetei de mai sus. Faina se amesteca cu laptele, se adauga peste margarina topita si se fierb. Compozitia se raceste si se amesteca cu 3 oua nefierte, sare, piper si ouale fierte. Se modeleaza crochetele  bastonase lungi de cca 3 cm si cu diametrul de 1 cm) si se trec prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc în untura.
Se servesc reci, în combinatie cu sos tartar.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar