Flori de dovlecel pane

Ingrediente
- 10 flori de dovlecel
- 2 oua
- pesmet
- sare,piper

Mod de preparare

Florile le defacem cu grija de coada, adica rupem floarea si o sa ramana pistilul cu codita, asta cu grija pentru ca florile sunt delicate. Le spalam apoi si le stergem cu un servet. Batem oul cu sare si piper. Trecem florile o data prin ou si a doua oara prin pesmet si le prajim in ulei incins pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet absorbant ( neaparat pentru ca absob mult ulei ), lasam putin sa se raceasca si le servim calde.

Pofta buna!

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar