Omleta cu cascaval

Ingrediente
50 g de unt
150 g de cascaval ras
o lingura de lapte praf
10 oua
sare
piper

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si adaugati celelalte ingrediente. Omogenizati. Puneti apoi untul intr-o tigaie si cind este fierbinte, adaugati ouale. Cind omleta este coapta pe o parte, intoarceti-o, apoi puneti-o pe platou, rulati-o si taiati-o in portii.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta cu cas Omleta cu cas

Ingredienteoua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.Mod de preparareGalbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.Servire:Se serveste…

Director de firme

Dictionar culinar