Drob de fasole

Ingrediente
3 cani de fasole fiarta
2-3 cepe taiate marunt
2 ardei grasi taiati marunt
2 linguri de ulei
6 linguri de faina
2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine
1/2linguri busuioc sau tarhon
4-5 catei usturoi
1/2 lingurite sare
1 cana bulion

Mod de preparare

Fasolea se mixeaza sau se da prin masina de tocat. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca si se toarna într-un vas uns cu ulei. Se pune in cuptor pentru o ora. Deasupra se presara putin patrunjel verde si se garniseste cu cateva felii de rosii.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Drob de ciuperci Drob de ciuperci

Ingrediente1 cana cu orez fiert in 2 cani cu apal/2kg ciuperci calite cu o ceapaSe amesteca cu orezul si se adauga:1 cana nuci macinate1/2cana faina2-3 linguri pasta de rosii sau 1 cana bulion1 cana pesmetpatrunjel1 lingura vegeta1 lingura busuioc uscatcoriandru…

Pateu din boabe de fasole Pateu din boabe de fasole

Ingrediente2/3 cani de fasole fiarta1 ceapa mare, alba taiata marunt4 catei de usturoi1 lingura pasta de rosii1 lingura pasta de ardei2-3 linguri cu uleisaretarhonmararpatrunjel verdeMod de preparareSe trece fasolea prin masina de tocat sau se mixeaza…

Director de firme

Dictionar culinar