Drob de ciuperci

Ingrediente
1 cana cu orez fiert in 2 cani cu apa
l/2kg ciuperci calite cu o ceapa

Se amesteca cu orezul si se adauga:

1 cana nuci macinate
1/2cana faina
2-3 linguri pasta de rosii sau 1 cana bulion
1 cana pesmet
patrunjel
1 lingura vegeta
1 lingura busuioc uscat
coriandru si sare dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca si se pune intr-o tava unsa si presarata cu pesmet. Se tine la foc potrivit pana se rumeneste.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Drob de fasole Drob de fasole

Ingrediente3 cani de fasole fiarta2-3 cepe taiate marunt2 ardei grasi taiati marunt2 linguri de ulei6 linguri de faina2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine1/2linguri busuioc sau tarhon4-5 catei usturoi1/2 lingurite sare1 cana bulionMod…

Pateu din boabe de fasole Pateu din boabe de fasole

Ingrediente2/3 cani de fasole fiarta1 ceapa mare, alba taiata marunt4 catei de usturoi1 lingura pasta de rosii1 lingura pasta de ardei2-3 linguri cu uleisaretarhonmararpatrunjel verdeMod de preparareSe trece fasolea prin masina de tocat sau se mixeaza…

Director de firme

Dictionar culinar