Crochete de cartofi

Ingrediente
600 g cartofi
40 g unt
3 oua
20 g drojdie de bere
3 linguri lapte
30 g faina
sare, piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se racesc si se dau prin masina de tocat. Se desface drajdia in lapte.
Cartofii se amesteca cu untul, ouale, faina si cu drojdia. Se condimenteaza si se lasa sa creasca. Se pune cu lingura in tigaie si se prajesc pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti cu smantana.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar