Tarta cu branza si ceapa

Ingrediente
Pentru aluat:
250 g faina
150 g margarina
2-3 linguri apa rece
sare

Pentru umplutura:
1 lingura ulei
2 cepe mari taiate fin
3 oua batute
150 ml lapte
250 g branza rasa
sare, piper

Mod de preparare

Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca pana ce seamanacu niste firimituri fine. Se adauga apa cat sa se formeze un aluat moale. Se lasa la rece 15-20 de minute.

Intre timp se calesc cepele 5 minute. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale, laptele si branza. Se asezoneaza.

Se intinde aluatul intr-o forma de tarta cu diametrul de 20 cm, tapetata cu faina. Se toarna amestecul si se baga la cuptor 35-40 de minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar