Supa de rosii cu fidea

Ingrediente
1 kg rosii (1 cutie cu bulion)
1 ceapa
1 ardei
zahar
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
fidea(fara ou)
sare, boabe de piper

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei. Se fierb 10-15 min., amestecandu-se continuu, se adauga 2 l de apa, orezul si se mai lasa la fiert. Se adauga o mana de fidea, zaharul, boabe de piper si se potriveste de sare. Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar