Bors de fasole verde

Ingrediente
1 litru apa, ½ l bors, 250 g fasole verde, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 1 ceapa, 4 rosii, 2 ardei grasi, 3 lingurite ulei, ½ lingurita faina, verdeata, sare

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa cu sare morcovul, patrunjelul si ceapa taiate foarte marunt. Cind zarzavatul este fiert, se scoate, pastrind numai zeama. Se adauga fasolea taiata in bucati. Cind incepe sa fiarba, se pune ardeiul gras taiat in patru, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate felii. Se lasa sa fiarba pina cind fasolea este gata, se adauga verdeata tocata marunt, faina amestecata c u uleiul, borsul clocotit si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar