Bors taranesc

Ingrediente
1 litru apa,
½ l bors,
1 ceapa,
½ telina,
½ morcov,
½ patrunjel radacina,
4 rosii,
4 fire tarhon,
3 cartofi,
1 lingurita faina,
2-3 linguri ulei,
verdeata tocata,
1 ou,
sare

Mod de preparare
Zarzavatul curatat si spalat se taie marunt si se prajeste usor in ulei, adaugind la urma si faina. Se adauga apa, cartofii curatati, spalati si taiati in bucati mari si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se pun apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, sare si frunzele de tarhon. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind cartofii sint gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai dat un clocot, doua, se pune verdeata tocata si se drege cu ou.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Supa de ciuperci Supa de ciuperci

Ingrediente: 2 cani ciuperci taiate marunt,2 cepe mari taiate marunt,1 lingură ulei,4 cani apa,1 cana lapte,2 linguri faina,1 lingurita sare,patrunjel taiat marunt.Ciupercile si ceapa se innabusa la foc mic in putina apa si o lingura de ulei. Dupa aceea…

Supa Minestrone Supa Minestrone

Ingrediente1 l apa, 200 g fasole uscata, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mica, o mana de fasole verde, 2 cartofi, 1/2 varza mica, 1 conopida mica, 1 dovlecel, 3 rosii sau 2 linguri bulion de rosii, 100 g macaroane, 200 g branza telemea, 2 linguri de ulei,…

Director de firme

Dictionar culinar