Ciorba cu spanac

Ingrediente
spanac proaspat ­ 500 g
ceapa ­ 100 g
ardei gras 50 g
morcovi 50 g
orez ­ 20 g
pasta de tomate ­ 50 g
ulei ­ 50 ml
bors ­ 1 l
leustean verde ­ 1 legatura
sare dupa gust

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt.
Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe în 200 ml apa. Pasta de tomate se dilueaza în 50 ml apa sau bors fiert. Spanacul se înabusa în 50 ml ulei si se pune la fiert împreuna cu ceapa, ardei gras si morcov. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga restul de bors fiert, pasta de tomate, orezul fiert si sare dupa gust. Se mai lasa la fiert înca 5
minute.
Se serveste fierbinte, cu leustean verde deasupra.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar