Ciorba de cartofi si fasole verde

Ingrediente
250 g fasole grasa,
250 g cartofi,
2 l apa,
1 l bors,
zarzavat de supa
verdeata,
1 ardei gras,
3 rosii mijlocii,
sare.

Mod de preparare

Se fierb intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul si o ceapa. Se adauga fasolea grasa taiata in bucati si la urma cartofii curatati, taiati in cuburi, si sare. Se lasa sa fiarba pana incep cartofii sa se sfarame. Se adauga frunze de patrunjel si de marar taiate fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul si se serveste simpla sau dreasa cu ou si cu smantana.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar