Supa de spanac

Ingrediente
750 g. frunze de spanac
1 ceapa
2 catei de usturoi
6 linguri de ulei
sare, piper

Mod de preparare

Se spala spanacul si se pune la fiert in 1/2 l. apa cu sare timp de 3 minute. Se strecoara si se taie marunt. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei. Se adauga spanacul si se caleste putin, se adauga zeama in care a fiert spanacul, sarea, piperul si se lasa pe foc mic inca 10 minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar