Supa-crema de zarzavat

Ingrediente
2 cartofi
2 morcovi
1 telina mica
1 praz
2 rosii (coapte, sau in bulion sau suc de rosii)
2 cepe
1 legatura de patrunjel
1/2 cana ulei
sare, piper

Mod de preparare

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie marunt. Se pun la fiert in apa cu ulei pana cand se sfarma. Se paseaza ca sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa. Daca este prea subtire se ingroasa cu cca. 2 linguri de fulgi de porumb, dizolvati in prealabil in putina apa rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar