Supa-crema de porumb

Ingrediente
1 conserva porumb boabe
1 ceapa
ulei
zeama de lamaie
1 legatura patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga 1/2 l. apa si porumbul. Se fierb impreuna 20 de minute, apoi se paseaza compozitia. Se pune din nou la fiert, se adauga 2 linguri de boabe de porumb, sare, piper si zeama de lamaie. La sfarsit se presara patrunjel verde tocat marunt. Se serveste fierbinte. Se poate adauga ardei iute tocat marunt (dupa gust).

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de rosii Supa-crema de rosii

Ingrediente1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)4 cartofi1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)3 catei de usturoi1/2 cana cu ulei1 lingurita de zaharsare, piper2 foi de dafinMod…

Director de firme

Dictionar culinar