Supa-crema de rosii

Ingrediente
1 g. rosii coapte (sau cantitate echivalenta de rosii in bulion)
2 dovlecei taiati rondele subtiri (optional)
4 cartofi
1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mici)
3 catei de usturoi
1/2 cana cu ulei
1 lingurita de zahar
sare, piper
2 foi de dafin

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, se adauga dovleceii si apoi rosiile decojite taiate in sferturi si cartofii taiati cubulete. Se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga 1,5 l. apa, piperul, sarea, zaharul, usturoiul taiat marunt si foile de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba cca. 40 de minute Se scot foile de dafin iar apoi zarzavaturile, care se paseaza si se adauga inapoi in supa. Se adauga patrunjel tocat fin si se serveste cu crutoane.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ciorba de linte Ciorba de linte

Ingrediente400 g linte (roşie, verde)1 morcov5 căţei usturoisare,piper,oţet după gust,1 legătură pătrunjel.Mod de preparareSeara:Se grijeşte (se spală, alege etc.) lintea, se lasă o noapte în multă apă rece.Dimineaţa:Se fierbe în…

Supa-crema de fasole Supa-crema de fasole

Ingrediente500 g. fasole boabe1 ceapa mare1 morcov1 legatura de patrunjel3 linguri de uleisare, piper, crutoaneMod de preparareFasolea se spala, se fierbe in apa calda cu sare, se lasa sa dea in clocot, apoi se scurge si se pune din nou la fiert in apa…

Director de firme

Dictionar culinar