Sos de busuioc

Ingrediente
1 ceasca de ulei, 1 lingura de faina, 1 ceasca de apa, 2 lingurite de busuioc uscat, sare, piper

Mod de preparare

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic, pina se ingroasa. Se adauga busuioc si se potriveste de sare si piper. In acest mod se pot prepara si sosurile de marar, cimbru, tarhon, salvie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de usturoi Sos de usturoi

Ingrediente5 catei mari de usturoi taiati marunt1 lingura vegeta1 lingurita boia2 linguri fainaputina apa receMod de preparareSe amesteca faina cu putina apa rece. Se adauga usturoiul, vegeta si pudra de boia si uleiul. Se mai adauga o jumatate cana…

Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete

Ingrediente1/2 litru de bulion sau 1/2 borcan pasta1 lingurita miere1 lingurita vegeta1 lingurita busuioc sau maghiran1 lingura uleiMod de preparareSe amesteca toate ingredientele. Se pun la foc pâna dau in clocot. Se serveste peste spaghete cu…

Director de firme

Dictionar culinar