Sos Remoulade

Ingrediente
maioneza ­ 350 g
castraveti murati ­ 150 g
oua ­ 2 bucati
mustar ­ 50 g
tarhon verde ­
legatura patrunjel ­ 1
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si se toaca marunt. Patrunjelul se spala, se curata si se taie marunt. Tarhonul se spala, se curata, se opareste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu: castraveti, tarhon, patrunjel verde, otet, piper, mustar si sare.
Se serveste la preparate din oua, etc.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de rosii Sos de rosii

Ingredienteunt (100 g),ceapa (1),morcov (1),telina (1),rosii (5-6),usturoi (2 catei),dafin (1/4 foaie),cimbru (1/4 foaie),zahar (1/2 lingurita),sare,piper.Mod de preparareSe curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cind su nt rumenite…

Sos alb Sos alb

Ingredienteunt (50 g),faina (1 lingura),lapte (250 ml),sare,piper.Mod de preparareSe incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte, amestecind sa nu se faca cocolosi. Se fierbe pe foc mic 15-20…

Director de firme

Dictionar culinar