Ajoli

Ingrediente
un ou, 2 catei usturoi, un virf de cutit de sare, 1-2 lingurite otet de vin rosu, 1-2 cesti ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Se pun oul, usturoiul si sarea la robot si se amesteca pina cind amestecul devine cremos. Se adauga uleiul ca la maioneza. La sfirsit se adauga otetul si se mai amesteca pentru citeva secunde.Se serveste cu salata de cartofi, cartofi prajiti

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de rosii Sos de rosii

Ingredienteunt (100 g),ceapa (1),morcov (1),telina (1),rosii (5-6),usturoi (2 catei),dafin (1/4 foaie),cimbru (1/4 foaie),zahar (1/2 lingurita),sare,piper.Mod de preparareSe curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cind su nt rumenite…

Sos alb Sos alb

Ingredienteunt (50 g),faina (1 lingura),lapte (250 ml),sare,piper.Mod de preparareSe incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte, amestecind sa nu se faca cocolosi. Se fierbe pe foc mic 15-20…

Director de firme

Dictionar culinar