Sos cald de mustar

Ingrediente
2 cepe mari,
1 lingura unt,
1 lingurita faina,
2 cesti apa,
1 paharel de vin alb,
1 lingurita mustar,
1/2 lingurita zahar,
un praf de piper,
sare.

Mod de preparare
Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de rosii Sos de rosii

Ingredienteunt (100 g),ceapa (1),morcov (1),telina (1),rosii (5-6),usturoi (2 catei),dafin (1/4 foaie),cimbru (1/4 foaie),zahar (1/2 lingurita),sare,piper.Mod de preparareSe curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cind su nt rumenite…

Sos alb Sos alb

Ingredienteunt (50 g),faina (1 lingura),lapte (250 ml),sare,piper.Mod de preparareSe incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte, amestecind sa nu se faca cocolosi. Se fierbe pe foc mic 15-20…

Director de firme

Dictionar culinar