Maioneza de post

Ingrediente
1 capatana de telina
1 ceasca de ulei
zeama de la 1 lamaie
2 lingurite de mustar
2 linguri de apa foarte rece

Mod de preparare

Se curata telina si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se raceste, se paseaza intr-un castron si amestecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Pe parcurs se adauga si cate putina apa rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de usturoi Sos de usturoi

Ingrediente5 catei mari de usturoi taiati marunt1 lingura vegeta1 lingurita boia2 linguri fainaputina apa receMod de preparareSe amesteca faina cu putina apa rece. Se adauga usturoiul, vegeta si pudra de boia si uleiul. Se mai adauga o jumatate cana…

Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete

Ingrediente1/2 litru de bulion sau 1/2 borcan pasta1 lingurita miere1 lingurita vegeta1 lingurita busuioc sau maghiran1 lingura uleiMod de preparareSe amesteca toate ingredientele. Se pun la foc pâna dau in clocot. Se serveste peste spaghete cu…

Director de firme

Dictionar culinar