Maioneza de post

Ingrediente
2 cesti cu apa
1/2 ceasca de faina
1/2 lingura de otet
1 lingurita de zahar
1 lingurita de mustar
sare
1 ceasca ulei de floarea soarelui sau porumb
zeama de la 1 lamaie
1-2 linguri apa foarte rece

Mod de preparare

Faina se pune cu 2 cesti apa pe foc si se amesteca continuu pana cand se obtine o crema groasa. Dupa ce se raceste, se amesteca cu mixerul, adaugandu-se pe rand otetul, zaharul, mustarul si sarea, iar la sfarsit, putin cate putin, alternativ, uleiul si zeama de lamaie. Pe parcurs se adauga cate putina apa foarte rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de usturoi Sos de usturoi

Ingrediente5 catei mari de usturoi taiati marunt1 lingura vegeta1 lingurita boia2 linguri fainaputina apa receMod de preparareSe amesteca faina cu putina apa rece. Se adauga usturoiul, vegeta si pudra de boia si uleiul. Se mai adauga o jumatate cana…

Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete

Ingrediente1/2 litru de bulion sau 1/2 borcan pasta1 lingurita miere1 lingurita vegeta1 lingurita busuioc sau maghiran1 lingura uleiMod de preparareSe amesteca toate ingredientele. Se pun la foc pâna dau in clocot. Se serveste peste spaghete cu…

Director de firme

Dictionar culinar