Sos alb

Ingrediente
unt (50 g),
faina (1 lingura),
lapte (250 ml),
sare,
piper.

Mod de preparare

Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte, amestecind sa nu se faca cocolosi. Se fierbe pe foc mic 15-20 minute. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Laptele poate fi inlocuit cu supa de legume sau de smantana.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Sos de rosii Sos de rosii

Ingredienteunt (100 g),ceapa (1),morcov (1),telina (1),rosii (5-6),usturoi (2 catei),dafin (1/4 foaie),cimbru (1/4 foaie),zahar (1/2 lingurita),sare,piper.Mod de preparareSe curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cind su nt rumenite…

Sos de rosii pentru legume Sos de rosii pentru legume

Ingrediente1/2 pahar bulion de rosii,1/2 lingura faina,1/2 radacina de morcov si 1/2 radacina de patrunjel,1/2 ceapa,1 lingura unt.Mod de preparareZarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului.…

Director de firme

Dictionar culinar