Salata de fasole vieneza

Ingrediente
400 g fasole verde
30 g margarina vegetala (sau untdelemn)
1 lingura faina
1 ceapa mai mica
sare, dupa gust
1 lingurita patrunjel verde
zahar, dupa gust

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie in bucati de 2-3 cm si se fierbe in apa cu sare, dupa gust. Din margarina (ori
untdelemn), faina si ceapa taiata marunt se pregateste un rantas, se adauga fasolea, se stinge cu putina apa, se lasa sa dea in fiert, apoi se drege gustul cu zahar, sare si patrunjel verde. Se serveste calda, fie ca garnitura, fie ca atare, singura.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Salata de porumb Salata de porumb

Ingrediente600 gr boabe de porumb din conserva,2 ardei,6 rosii,1 ceapa verde,4 linguri de hrean ras,3 linguri de mazare din conserva,zeama de lamiie,zahar,1 legatura patrunjel,mustar,sare,piper.Mod de preparareRosiile se decojesc si se taie cuburi. Ardeii…

Salata de varza rosie cu mere Salata de varza rosie cu mere

Ingrediente500 g vara rosie, 2 mere mijlocii, 1 radacina mica de hrean, 3 linguri de ulei, ½ ceasca otet îndoit cu apa, ½ lingurita sare.Mod de preparareSe taie varza foarte fin, se sareaza, se amesteca si se stoarce, apoi se opareste…

Director de firme

Dictionar culinar