Salata franceza cu sfecla si porumb

Ingrediente
200 g. sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150g. maioneza light (un borcan mic)

Mod de preparare

Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.Se poate manca independent (pentru cei/cele care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Salata de porumb Salata de porumb

Ingrediente600 gr boabe de porumb din conserva,2 ardei,6 rosii,1 ceapa verde,4 linguri de hrean ras,3 linguri de mazare din conserva,zeama de lamiie,zahar,1 legatura patrunjel,mustar,sare,piper.Mod de preparareRosiile se decojesc si se taie cuburi. Ardeii…

Salata de varza rosie cu mere Salata de varza rosie cu mere

Ingrediente500 g vara rosie, 2 mere mijlocii, 1 radacina mica de hrean, 3 linguri de ulei, ½ ceasca otet îndoit cu apa, ½ lingurita sare.Mod de preparareSe taie varza foarte fin, se sareaza, se amesteca si se stoarce, apoi se opareste…

Director de firme

Dictionar culinar