Salata Dijon

Ingrediente
o capatana salata verde, 50g seminte de migdale, 200g brocoli, 50g masline verzi ampanate, 150g mustar dijon, 200g iaurt, 10g boia de ardei dulce, 50g ceapa uscata uscata, 10g sare, 3g piper

Mod de preparare

Broccoli se taie buchetele si se da un clocot in apa cu sare, salata verde se spala foaie cu foaie in apa rece, se rumenesc usor semintele de migdale intr-o tigaie din teflon, apoi se lasa la racit in timp ce taiem ceapa la un feliator in forma de inele, luam iaurtul si intr-un vas adaugam 2 linguri de mustar dijon, sarea, piperul, boia de ardei se amesteca pana se obtine un dresing omogen. Pe o farfurie intinsa se aranjeaza salata verde, iar peste salata se aseaza buchetelele de brocolli, maslinele verzi, semintele de migdale, se adauga sosul dresing, iar peste se orneaza cu inele de ceapa.Se serveste ca aperitiv sau fel principal cu toast(paine) prajit.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente2 vinete,1 galbenus,100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie,1 ou,ceapa rasa.Mod de prepararePregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete…

Director de firme

Dictionar culinar