Salata a la ruse - 5 portii

Ingrediente
cartofi 900 g
morcovi 150 g
mazare conserva 200 g
mustar ­ 35 g
maioneza ­ 250 g
patrunjel verde ­ 1 legatura
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Morcovii se curata, se spala, se fierb în apa cu sare si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata si se spala. Jumatate din cantitate se toaca marunt, restul se lasa frunze pentru decor.
Cartofii se amesteca cu morcovii, mazarea, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 150 g maioneza, sarea si piperul. Se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel.
Se serveste rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente2 vinete,1 galbenus,100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie,1 ou,ceapa rasa.Mod de prepararePregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete…

Director de firme

Dictionar culinar