Salata orientala de primavara -­ 5 portii

Ingrediente
cartofi ­ 1,100 kg 
ceapa verde ­ 125 g (o legatura)
salata verde ­ 200 g
ridichi de luna ­ 250 g
marar verde ­ 1 legatura
oua ­ 3 bucati
masline ­ 75 g ulei 50 ml
otet ­ 35 ml sare dupa gust

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb în apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri, rotunde. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare si se taie sferturi. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurge si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Cartofii, ceapa verde, ridichile, salata, mararul se amesteca usor împreuna cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
Se serveste rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente2 vinete,1 galbenus,100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie,1 ou,ceapa rasa.Mod de prepararePregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete…

Director de firme

Dictionar culinar