Salata de portocale

Ingrediente
2 portocale mari
3-4 mere
un pahar mic de vin alb sec
rom (intr-un pahar mic)
2-3 linguri de zahar

Mod de preparare

Curatati fructele de coaja, taiati merele, iar portocalele desfaceti-le in felii si aranjati-le in salatiera. Puneti vinul intr-un ibric si clocotiti-l un minut impreuna cu zaharul. Luati ibricul de pe foc, adaugati romul si turnati amestecul fierbinte peste fructe.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente2 vinete,1 galbenus,100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie,1 ou,ceapa rasa.Mod de prepararePregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete…

Director de firme

Dictionar culinar