Fenicul cu salata de cartofi

Ingrediente
4 oua fierte tari
1 bulb fenicul
3 linguri ulei
1 catel usturoi
450 g cartofi noi
100 g rosii mici taiate felii
1 lingura suc de lamaie
2 lingurite mustar
1-2 linguri vin

Mod de preparare

Se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Se fierb cartofii, apoi se taie in doua. Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale taiate sferturi si rosiile. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus. Se serveste cu paine crocanta.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente2 vinete,1 galbenus,100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie,1 ou,ceapa rasa.Mod de prepararePregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete…

Director de firme

Dictionar culinar