Retete vegane (de post) Aperitive

Guacamole 2 Guacamole 2

Ingrediente4 rosii potrivite4 avocado1 ceapa mica2 catei de usturoio legatura cilantro sau coriandruzeama de la o lamaie2 ardei iutichips tortilla pentru servireMod de preparareRosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla,…

Pasta de naut cu legume ( Hummus) Pasta de naut cu legume ( Hummus)

Ingrediente4 cepe mari taiate inele1 ardei rosu1 ardei verde1 rosie2 catei de usturoiMod de preparareAm lasat nautul la inmuiat peste noapte, l-am clatit si fier cam 3 ore. Am pasat rosia cu cei 2 catei de usturoi in blender. Am pus ceapa taiata inele…

Aperitiv de ciuperci Aperitiv de ciuperci

Aperitivul cu ciuperci se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste rece.Ingrediente500 g ciuperci2 cepe potrivite1 lingura patrunjel verde tocat3 linguri untdelemn1 lingura zeama de lamaiepiper macinat, dupa gustsare, dupa gustMod de preparareCiupercile…

Rosii umplute cu orez si marar Rosii umplute cu orez si marar

Rosiile - sursa importanta de antioxidanti, cum ar fi vitamina A, vitamina C si licopenul.Ingrediente8 rosii potrivite1 ceasca orez1 ceapa2 linguri untdelemn1 lingura marar verde tocatsare, dupa gustpiper, dupa gustMod de preparareRosiile se spala, se…

Guacamole 1 Guacamole 1

Ingrediente1 avocado2 linguri zeama de lamaie1 catel de usturoipiper si sare dupa gust2-3 rosii cherry1 lingurita ulei de maslinefrunze proaspete de marar sau alte verdeturiMod de preparareSe amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie…

Sandvici cu avocado, cu tofu si sos de soia Sandvici cu avocado, cu tofu si sos de soia

Ingrediente1 lingura pasta de avocado,o felie de paine din grau integral prajita,o felie subtire de tofu,sos de soia,o felie de rosie,frunze de patrunjel.Mod de preparareSe intinde din abundenta pasta de avocado pe o felie de paine din grau integral…

Ciuperci la gratar Ciuperci la gratar

Se servesc singure, ca aperitiv, sau impreuna cu garnitura de orez.Ingrediente500 g ciuperci4 linguri margarina vegetala1 lingura patrunjel verde tocat1 lingurita zeama de lamaiesare, piperMod de preparareCiupercile se curata, se taie cotoarele, se spala.…

Salmorejo Salmorejo

Salmorejo este o reteta specifica regiunii Cordoba si este servita ca si aperitiv, motiv pentru care trebuie lasata sa se raceasca inainte de a fi servita.Ingrediente6 rosii coapte si curatate3 felii de paine (daca e posibil mai dura de o zi sau 2)usturoisareo…

Director de firme

Dictionar culinar