Retete vegetariene Omlete

Omleta cu mere Omleta cu mere

Ingrediente4 mere mijlocii,1 lingura unt,4 linguri faina,4 oua,2 linguri zahar,1 ceasca lapte,1 lingura rom,vanilie, un praf de sare.Mod de preparareSe curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt. Se pune…

Omleta cu rosii Omleta cu rosii

Ingredienteoua ­ 10 bucati rosii proaspete ­ 300 gulei 100 ml sare si piper dupa gustMod de preparareOuale se spala si se sparg într­un vas. Rosiile se spala si se taie cuburi mici.Ouale se amesteca cu rosiile, sarea, piperul si se…

Omleta italiana Omleta italiana

Ingrediente6 oua, 6 linguri de telemea,2 rosii mari, 2 linguri de unt netopit, putin sos picant, patrunjel verde, sare, piperMod de preparareBateti ouale foarte bine, puneti in tigaie putina grasime si pregatiti o omleta in mod obisnuit. Intoarceti-o…

Omleta cladita cu 3 arome Omleta cladita cu 3 arome

Ingrediente500 g dovlecei, 2 ardei grasi rosii (capia), 4 cepe albe (proaspete), 6 fire patrunjel verde, 2 catei de usturoi, 12 oua, 1/2 lingurita nucsoara pisata, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.Mod de preparareCoaceti ardeii si lasati-i sa se…

Omleta cu ciuperci si smantana Omleta cu ciuperci si smantana

Ingrediente7-8 oua200 g ciuperci100 g unt1 ceapa4-5 linguri smantina1 lingurita faina, sareMod de preparareIntr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa. Cind ciupercile sint patrunse, se sareaza, se adauga faina…

Omleta cu telemea de oi si marar Omleta cu telemea de oi si marar

Ingrediente6 oua150 g telemea de oi rasa2 linguri marar tocat fin2 linguri uleisareMod de preparareSe sparg ouale intr-un castron, se bat cu furculita, se adauga brinza, mararul si sarea si se amesteca totul. Se toarna apoi intr-o tigaie cu ulei incins…

Jumari dulci indiene Jumari dulci indiene

Ingrediente6 oua, 4 lingurite ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 linguritescortisoara, 3 lingurite stafide, 80 gr. migdale, 250 gr. fructe de sezonMod de preparareSe bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc…

Director de firme

Dictionar culinar