Retete vegetariene Patiserie/Panificatie

Strudel cu branza de vaca Strudel cu branza de vaca

IngredientePentru foaia de placinta, Pentru umplutura, aceleasi cantitati ca la “Placinta cu brânza”în plus 75 g zahar,25 g stafide,2 linguri unt.Mod de preparareSe întinde o foaie de placinta . Se lasa câteva minute…

Paine nemteasca Paine nemteasca

Ingrediente4 ouaZahar cat cantaresc oualeFaina la fel80 g nuci40 g portocale uscate40g stafideSau rahat tocat marunt100g ciocolata menaj toccata marunt1 varf de scortisoara sau vanilieMod de preparareDupa ce s-au amestecat ouale cu zaharul si acesta…

Saratele cu smantana si cascaval Saratele cu smantana si cascaval

Ingrediente1 kg. faina de patiserie, 250 g.margarina, 5 linguri de smantina,1 lingura sare fina, 20g. drojdie, 200g cascaval ras pe razatoarea mica, 3 galbenusuri de ou, 100 ml apa, 50 ml lapte pt. drojdie. Pentru presarat deasupra aluatului gata intins:una…

Director de firme

Dictionar culinar