Retete vegane (de post) Regimul Oshawa

Turtite din grau Turtite din grau

Ingrediente500 g grau curat1 lingurita sare grunjoasa150 ml apaMod de preparareSe macina fin graul (cu o rasnita electrica sau cu o moara casnica de uruiala), obtinandu-se faina integrala, din care se face o coca cu apa si sarea. Se lasa la inmuiat 30…

"Pilaf" simplu

Ingrediente100 g orez300 ml apa1/2 lingurita sare grunjoasaMod de preparareSe spala bine orezul si se pune la fiert cu apa si sarea intr-un vas de fonta, la foc moderat, 20 de minute.

Hrisca cruda Hrisca cruda

Ingrediente200 g hriscaMod de preparareSe spala boabele de hrisca, se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Dupa 1-2 ore hrisca se inmoaie, se umfla si se poate consuma. Hrisca poate fi inlocuita cu grau, cu conditia sa fie pus la inmuiat cu o seara…

Grau, hrisca sau mei copt Grau, hrisca sau mei copt

Ingrediente300 g grau, hrisca sau mei1 lingurita sare grunjoasaMod de preparareSe spala bine graul si se pune in tigaie sau ceaun de fonta cu apa si sare, atat cat sa-l acopere. Se lasa la foc iute pana se evapora apa si se amesteca continuu pana graul…

Supa de orez cu galuste de grau Supa de orez cu galuste de grau

Ingrediente100 g faina de grau integrala100 g orez, jumatate de lingurita de sare500 ml apaMod de preparareDin graul macinat, putina apa si sare se face o coca moale si se lasa la inmuiat 30 de minute. Se fac galuste mici care se pun in apa clocotita…

Placinta de grau cu orez fiert Placinta de grau cu orez fiert

Ingrediente500 g faina de grau integrala200 g orez1 lingurita de sare grunjoasaMod de preparareSe prepara o coca cu apa calduta si sare din grau integral si se fierbe orezul separat cu putina sare. Se intinde coca cu un facalet pentru a obtine o foaie…

Director de firme

Dictionar culinar