Cele mai citite articole

Orez cu cascaval si sos de rosii Orez cu cascaval si sos de rosii

Ingrediente3 cesti cu orez,100 g unt,150 g cascaval ras,2 cesti cu apa,3 linguri sos de rosii,sare, piperMod de preparareSe alege orezul si se spala bine. Se pune untul intr-o cratita pe foc sa se topeasca, apoi se toarna, orezul si se amesteca. Se toarna…

Salata calda de paste penne cu legume Salata calda de paste penne cu legume

Ingrediente400 de grame de paste penne2 dovlecei2 vinete mici2 ardei rosii copti, decojiti400 de grame de rosii cherry4 cepe2 catei de usturoi18 bulgari de mozzarella100 ml de ulei de masline1 lingura cu cimbrisor maruntit4 frunze de busuiocsarepiperMod…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Drob de fasole Drob de fasole

Ingrediente3 cani de fasole fiarta2-3 cepe taiate marunt2 ardei grasi taiati marunt2 linguri de ulei6 linguri de faina2 felii de paine înmuiata în apa si stoarse bine1/2linguri busuioc sau tarhon4-5 catei usturoi1/2 lingurite sare1 cana bulionMod…

Tarta cu fructe Tarta cu fructe

Ingrediente3 oua,15 linguri de ulei,15 linguri lapte,1 cana de zahar,1 praf de copt stins cu otet1 cana de visine fara samburi (capsuni, caise),faina cat cupride.Mod de preparareSe separa galbenusurile de albus si se mixeaza cu zaharul, uleiul si laptele…

Andive sote cu ciuperci Andive sote cu ciuperci

Ingredienteciuperci proaspete/conserva ­ 250 g/125 gandive ­ 1 kg unt ­ 75 gsmantana ­ 200 g sare dupa gustMod de preparareAndivele se curata, se spala bine si se cresteaza în patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala în…

Pate de ciuperci Pate de ciuperci

Pateul de ciuperci ideal pentru intreaga ta familie. Este preferat in special de cei care adopta un stil vegetarian. O reteta foarte buna pentru micul dejun!Ingrediente2 cutii de ciuperci chinezesti(400g), strecurate de apa si stoarse bineoreganovegeta1…

Telina cu smantana Telina cu smantana

Ingrediente2 teline mari,200 g de smintina,o lingura rasa cu faina,100 g de cascaval,sare.Mod de preparareSpalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere,…

Clatite cu spanac si branza Clatite cu spanac si branza

Clatite cu spanac si cascaval gratinat servite aburindeIngrediente(20 de portii)faina - 300 goua - 6lapte - 250 gsare - 20 gspanac - 1,500 kgbranza de vaci - 250 gpiper - 10 gcascaval - 50 gsmantana -250 gunt -  100 gulei - 100 mlMod de preparareDin…

Maioneza de post Maioneza de post

Ingrediente1 capatana de telina1 ceasca de uleizeama de la 1 lamaie2 lingurite de mustar2 linguri de apa foarte receMod de preparareSe curata telina si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se raceste, se paseaza intr-un castron si amestecandu-se cu lingura…

Legume cu branza la cuptor Legume cu branza la cuptor

Ingrediente2 linguri ulei,4 cartofi,2 dovlecei,200 g branza feta,4 rosii,2 cepe,185 g masline, fara samburi,2 linguri seminte floarea soarelui,sare,piper.Mod de preparareSe incinge cuptorul. Cartofii taiati sferturi si presarati cu sare si ulei se tin…

Aluat de tarte Aluat de tarte

Ingrediente250 g faina,125 g unt proaspat,1 lingurita zahar,2 dl apa,sare.Mod de preparareSe cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untul proaspat, muiat putin cu mana,zaharul, un praf de sare si circa 2 dl de apa (aceasta cantitate…

Director de firme

Dictionar culinar