Cele mai citite articole

Inghetata de fructe, cu lapte Inghetata de fructe, cu lapte

Ingrediente1 pahar de zeama de fructe,1 pahar de lapte crud (sau lapte amestecat cu frisca nebatuta),175 g zahar.Mod de preparareSe amesteca totul fara sa se puna la foc si cand zaharul s-a dizolvat, se toarna compozitia in serbetierapregatita cu gheata…

Salata picanta de pepene galben Salata picanta de pepene galben

Ingrediente100 g pepene galben;50 g castraveti de salata.Sosul:1 lgt. ceapa taiata cubulete;1 lg. ulei;1 lg. lapte batut;1 lgt. suc proaspat de lamaie;sare de mare;piper;cateva picaturi de miere;praf de enibahar;curry.Mod de preparare1. Pepenele si castravetii…

Crema alba cu crusta de caramel Crema alba cu crusta de caramel

Ingrediente250 ml lapte, 250 g frisca, 1 baton vanilie, 1 baton scortisoara, coaja rasa de la o jumatate de portocala, 2 oua, 4 galbenusuri, 180 g zahar, 4 capsuni taiate jumatati si 3 linguri fistic tocat pentru decorMod de prepararePreparare cca. 30…

Penne cu sos de ardei copti si busuioc Penne cu sos de ardei copti si busuioc

Ingrediente400 g Penne (macaroane scurte), 3 ardei grasi galbeni, 1 ardei gras rosu (capia), 8 fire busuioc, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 150 ml frisca nebatuta (smantana subtire), 2 linguri ulei de masline, 1 priza de cimbru uscat.Mod de preparareCoaceti…

Director de firme

Dictionar culinar