Cele mai populare articole

Blat pentru tort Blat pentru tort

Ingredienteoua ­ 9 bucatifaina ­ 350 gzahar ­ 225 gulei ­ 30 mlapa ­ 50 mlMod de preparareAlbusurile se bat spuma, cu zahar adaugat treptat (separat de galbenusuri). Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, apoi se adauga peste albusurile…

Taitei taranesti - 1 kg Taitei taranesti - 1 kg

Faina se cerne într­un vas. Ouale se sparg si se adauga la mijloc, laolalta cu sarea dizolvata în cca 100 ml apa. Se amesteca pentru omogenizare si se obtine un aluat de consistenta moale.

Taitei din cartofi 1,5 kg Taitei din cartofi 1,5 kg

Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala. Faina se cerne.

Ciuperci cu fasole verde la cuptor Ciuperci cu fasole verde la cuptor

Ingrediente1 kg ciuperci 2 linguri de ulei de masline cu boia de ardei iute 1 kg fasole verde 2 cepe usturoi pisat sare si piper dupa gust Mod de preparareSe curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se calesc in apa cu sare dupa gust; Se spala…

Director de firme

Dictionar culinar